Röros

Röros – ”byggd för generationer” med sina 173 m2 i boyta är ett fritidshus med en fantastisk höjd. Husmodellen Röros är ett så kallat H-hus med ett Master bedroom och storstuga i ena huskroppen. I mitten av huskroppen är köket centralt placerat på en öppen och ombonad plats. Slutligen i den tredje huskroppen finner ni gästrum, badrum med bastu samt ett installationsrum. I denna del av huset finns även en gemytlig inredd vind med tre sovrum och ett mindre vardagsrum. Totalt har huset sju bäddar. Ett hus som är perfekt anpassat för den stora familjen.

Svartfjäll

Svartfjäll – ”Den svarta pärlan” med sin helsvarta fasad och svarta spröjsade fönster skapas ett fritidshus med pondus och gedigen kvalitet. Modellen Svartfjäll har en boyta på 141m2 och en välplanerad planlösning med raka linjer, minimalisk design och en generös rymd.
Husmodellen har en stor och rymlig hall, ett kontor som enkelt kan göras till sovrum om så önskas. I hallen finns också en installationsrum med tvättstuga.
Husets hjärta även kallat köket är den del som utmärker stugans design och planlösning. Ett glasparti som går från bänkskivan upp till innertaket. En nockhöjd på hela fem meter och en köksö som du når hela storstugan ifrån och för att göra ytan ännu mer anpassad för trevligt umgänge är en kamin centralt placerad i rummet. Intill storstugan finns det ett stort badrum med plats för relax och bastu samt en dörr ut till naturen. 
På markplan finns även ett Master bedroom med eget badrum. En trappa upp till vindsvåningen finner ni två sovrum, ett badrum med dusch och ett vardagsrum och slutligen en balkong. Huset har totalt åtta bäddar och är därför väl anpassat för det större sällskapet.

Engbergsstugan

Engbergsstugan – ”Det klassiska fritidshuset” med en gavel fylld av fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp och närhet till natur. Husmodellen har en boyta på 107m2 och har en mycket välplanerad och öppen planlösning då det finns totalt åtta bäddar. Tre sovrum, en wc och ett badrum med installation och tvättstuga. Badrummet har även bastu med dörr ut till naturen. I hallen finns det en trappa upp till ett rymligt loft och som har ett räcke mot storstugan. En stuga väl anpassad för såväl den lilla familjen som den större.

Gråfjäll

Gråfjäll- ”Familj och vänner” med en gavel fylld av fönster ger känslan av närhet till natur och gemenskap.
Husmodellen är ett parhus där varje lägenhet har en boyta på generösa 103m2. En välplanerad planlösning med raka linjer och en nordisk design.
En rymlig hall med trappa till övreplan, samt ett installationsrum med tvättstuga. På markplan finns även två sovrum och ett badrum med bastu samt storstuga med kök och vardagsrum. På övreplan finns det två sovrum och ett badrum samt ett mindre vardagsrum med räcke mot storstugan. Husmodellen har totalt åtta bäddar per lägenhet och är väl anpassat för den stora familjen.

Rödfjäll

Rödfjäll – ”Moderna häbbret” är ett suterränghus med en öppen planlösning och ett stort ljusinsläpp. Husmodellen har en boyta på 114m2 och en byggnadsyta på 75 m2 vilket gör att modellen är väl anpassad för mindre tomter som kräver suterräng. Inom husets väggar finns det en rymlig hall, ett badrum med installation och tvättstuga. Utöver det en öppen och välplanerad planlösning mellan vardagsrum och kök, samt en mysig balkong utanför köket. En trappa ner finns det fyra sovrum och ett master bedroom med eget badrum. Ett klädförråd och ett stilrent badrum med bastu. Från sovrummens hall finns även en pardörr med utgång till natur. Ett fritidshus med totalt åtta bäddar.

© Copyright - 2022 Engbergs